ونیز 77 - بگذارید بروم: بررسی فیلم استفانو موردینی
استفانو موردینی با اجازه بگذارید به هیجان انگیز برمی گردد ، اما كاملاً در درام جریان دارد و نمی داند چگونه رمز و راز را بسازد.
توسط مارتینا بارون -12 سپتامبر 2020 21:30
استفانو موردینی نشان داده است که ژانر هیجان انگیز می تواند این کار را انجام دهد. او فیلمنامه اسپانیایی غیر اصلی را برداشت ، یک داستان پیچیده را به بازسازی نسبتاً خوبی تبدیل کرد و موفق به ایجاد یک محصول ژانر خوب مانند Il testimone invisibile شد ، که می توانست مفاهیم معمول درام رمز و راز را با یک قابلیت تجاری بسیار تجاری ترکیب کند. به مثبت ترین معنای آن به همین دلیل است که پس از آن لکه غیر قابل تحمل و غیرقابل توجیه در بازسازی ایتالیایی کمدی فرانسوی "کافران" ، ورود فیلم "بگذارید من بروم" می تواند غم ها و نیتی هایی را که فیلم مشابه هیولاها برانگیخته بود ، هموار کند. فیلمی که جشنواره فیلم ونیز انتخاب می کند به عنوان اختتامیه سال مرگ خود با هماهنگی Covid-19 انتخاب شود و آن را از رقابت خارج کند و فیلم Mordini را به لیست طولانی فیلم های ایتالیایی حاضر در ویژه ترین سال جشنواره بین المللی اضافه کند.
بنابراین ، اگر انتظارات برای یافتن مجدد لقمه ای بود که در پشت سرنوشت بازسازی ایتالیایی اثری پنهان مانده بود و با اعتماد به بازگشت به محیطی که کارگردان و فیلمنامه نویس فقط دو سال پیش نتوانستند اجماعی کسب کنند. او توانسته بود به طور رضایت بخشی اکتشاف کند ، صادقانه ترین ناامید کننده است که کار با استفانو آکورسی ، والریا گولینو ، مایا سانسا و سرنا روسی تماشاگر را جلب می کند ، که احتمال انتقام از موردینی را داشت. اشاره به دلیل اجازه دهید من بروم چندین ویژگی وجود دارد که باید در فیلم و طرفدار آن شناخته شود: یک صحنه پردازی خوب از صحنه ، صحنه نویسی و چشم به رنگ و جزئیات که اگرچه در زیر خاکستری عکس جذاب نیست و باعث برانگیختن احساسات شخصیت ها می شود. ، به فضای درام احترام بگذارید و بتوانید انسجام وحدت و بصری را ادغام کنید ، و همچنین توجه واضح به بازیگری را که می توانند با اعتقاد متقابل - حاشیه ای در کل فیلم - در راهروهای طولانی یک ضرر هنوز زنده تعامل کنند .
بگذارید من بروم - با هیجان انگیز ضعیف و هنوز هم خودم را راهنمایی می کنم ، فیلمبردار
درمانهایی که سینمایی را آشکارا نشان می دهد ، حتی در اینجا نیز در حل یک رمز و راز به حال خود رها نشده است ، که تلاش می کند تا حل شدن نتیجه آن تحت فشار قرار گیرد. اما در اقتباس از رمان "تو برگشتی" از کریستوفر کوک ، اجازه بدهید برو فاقد عملی است که به نظر نمی رسد هرگز در این فیلم اتفاق بیفتد ، خود را با دستگیری و گسترش غیرقابل تحمل ، خود رانده تا به توضیحی برسد که می توانست خیلی بیشتر باشد. جاده ها به هم پیچیده می شوند ، به جای آن نامناسب ترین و مبهم ترین یکی را برای رسیدن به راه حل نهایی انتخاب می کنند.
عواقب ، بی تحرکی داستان که شخصیت های اصلی فیلم را به سفرهای خالی مستمر سوق می دهد ، که فقط می تواند در علاقه ای که بیننده می تواند به یک عملیات سینمایی رضایت دهد که فقط با خودش مبارزه می کند ، را از بین ببرد. شخصیت های اصلی ، که تکامل درونی آنها مطابق با ساختار روایی از عبارات و حرکات نیست ، با بازیگری و پیشرفت ، حرکت می کنند ، حدی که غایب هستند تا تماشاگر را از بین ببرند. گسترش گسترده ای که منجر به تأثیر در برداشتی می شود که شخص نسبت به من دارد اجازه دهید من بروم ، دیگر قادر به درک گزینه های قهرمانان آن نیستم ، یا حتی بدتر ، آنها را بی فایده می دانم ، در تکرار آنها بی اثر و برابر ، طاقت فرسا ، پرونده خوبی را که به آنها اعطا شده است ، فرار از درک آنها برای انجام.
بگذارید بروم - یک فیلم هیجان انگیز که به درامی ناب تبدیل می شود ، اجازه دهید من بروم ، فیلمبردار
تثبیت کننده ای که خود بسته شدن آن است که باعث می شود تأثیرات آن در روایت احساس شود ، با سرعت بخشیدن به داستان در مدت زمان بسیار کوتاهی از کل مدت آن ، انگار کسی نتوانسته گره های ایجاد شده در کل فیلم را باز کند ، به یک پایان بسته و عجولانه که باعث می شود حتی بیشتر در مورد تمام وقت خودمان س hadال کنیم و اینکه چطور فکر نمی کردیم آن را به وضوح تقسیم کنیم.
با خالی ماندن سرعت خود ، چون حضور ساکن در کانالهای ونیزی Let me go می تواند کم و بیش ملموس باشد ، استفانو موردینی شانس رستگاری داشت ، اما قادر به بهره برداری از این مواد نبود. هیجانی که نمی داند چگونه یک هیجان انگیز شود و بنابراین در دام های درام ناب فرو می رود ، هویتی را از دست می دهد که می توانست آن را برجسته کند و باید کنار گذاشته شود.
ونیز 77 - بگذارید بروم: بررسی فیلم استفانو موردینی
15 سریال هیجان انگیز در نت فلیکس که ما را تا آخرین قسمت در خط نگه داشت
مدرن فیلم ؛ مرجع به روز دانلود فیلم و سریال
دانلود فیلم خارجی دوبله فارسی و زیرنویس فارسی چسبیده
، ,فیلم ,کند ,یک ,بروم ,بگذارید ,هیجان انگیز ,من بروم ,، که ,می شود ,است که
درباره این سایت